Totul despre Evrim Alasya

Evrim Alasya, născută Müjde Evrim Alasya la 2 august 1979, este o actriță turcă. Ea a absolvit Universitatea Dokuz Eylül cu o diplomă în studii de teatru. Înainte de a-și începe cariera în actorie, Evrim Alasya a fost o gimnastă ritmică de succes în anii de liceu. A debutat în televiziune în 1999, alăturându-se trupei Pınar Children's Theatre. Mai târziu, s-a mutat la Istanbul pentru a lucra în filiala din Istanbul a aceluiași teatru. A continuat să se perfecționeze în actorie, participând la Atelierul de Actorie fondat de Zuhal Olcay și Haluk Bilginer.

Seriale cu Evrim Alasya:


Unul dintre rolurile notabile ale lui Evrim Alasya a fost cel al cântăreței flirtătoare "Balçiçek" în serialul TV Gönülçelen din 2010. A avut, de asemenea, un rol important în drama istorică Muhteşem Yüzyıl, unde a interpretat-o pe tânăra Hafsa Sultan. Între 2015 și 2016, a jucat în serialul Güneşin Kızları. În 2020, interpretarea sa a personajului Meliha în serialul TV Kırmızı Oda a fost aclamată de critici. În perioada 2020-2021, a jucat rolul Ferda în serialul Akrep. În prezent, o putem vedea în rolul Kıvılcım Arslan în serialul Kızılcık Şerbeti.

Evrim Alasya este o actriță talentată și versatilă, care a captivat publicul în diverse roluri și genuri. Cariera ei impresionantă și dedicarea sa în actorie au făcut-o să strălucească în industria de divertisment turcească.

Copyright © 2023-2024 filme-gratuit.com